Mainos
Mainos

TVTV! saavuttaa jo liki miljoona katsojaa

Helmikuun 1. päivänä 2000 lähetyksensä aloittava uusi suomalainen kaapeli-tv-kanava TVTV! on solminut tukun uusia jakelusopimuksia suurimpien kaapeliverkkoja operoivien yhtiöiden kanssa.

Mukaantulostaan TVTV!:n jakelijoiksi ovat ilmoittaneet Lounasi-Suomen kaapeli-tv-yhtiöt Turun, Porin, Rauman, Laitilan ja Salon johdolla. TVTV!:n jakelu kasvoi kertaheitolla jo noin 450 000 talouteen eli kanava tavoittaa jo runsaat miljoona suomalaista. Tämän lisäyksen jälkeen jakelusopimuksen ulkopuolelle ovat toistaiseksi jättäytyneet enää vain Helsingin, Oulun, Maarianhaminan ja Soneran kaapeliverkot. Kaikkien näiden yhtiöiden kanssa on jakelusta neuvoteltu.

Kaikki Kaapeli-tv-liiton jäsenyhdistykset ja liiton hallituksen jäsenyhtiöt ovat hyväksyneet nyt rakennetun jakelusopimusmallin, jota on sovellettu myös nyt mukaan tulleiden lounaissuomalaisten yhtiöiden kanssa. Kaapelitalouksia on Suomessa kaikkiaan n. 900 000.
(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme