Mainos
Mainos

Twitter ilmeisesti hakkeroitu – vaihda salasanasi

Mikroblogipalvelu Twitter on ilmeisesti hakkeroitu. Teknologiasivusto Mashable on saanut lukuisia yhteydenottoja Twitter-käyttäjiltä, jotka kertovat saaneensa palvelulta kehotuksen vaihtaa salasanansa. Tämä ei ole tavatonta, mutta tällä kertaa vaara lienee todellinen.

Hakkeroitujen tilien joukossa on muun muassa TechCrunch, jonka mukaan sen lähettämät "Make $250 A Day From Home" -viestit kannattaa sivuuttaa klikkaamatta.

Twitter pyytää hakkeroitujen tilien haltijoita tunnistautumaan joko puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen tai Twitter-käyttäjänimen avulla, minkä jälkeen palvelu lähettää sähköpostiin linkin sivulle, missä pääsee vaihtamaan salasanansa. Uusimisen yhetydessä ei tiedustella vanhaa salasanaa, vaan palvelu pyytää kirjoittamaan uuden sarjan kahdesti.

Mashable suosittelee kaikkia Twitter-käyttäjiä vaihtamaan salasanansa, vaikka palvelu ei olisikaan siihen erikseen kehottanut.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme