Mainos
Mainos

Urheilukanavan omistusmuutokset yhä auki

Urheilukanavan myynti Avanti Broadcastingille on yhä auki. Kauppa oli määrä tehdä elokuun loppuun mennessä, mutta neuvottelut eivät ole vieläkään johtaneet lopulliseen kauppasopimukseen.

Suomen Urheilutelevisio Oy:n suurimmat osakkeenomistajat MTV Oy ja SWelcom Oy tekivät kesäkuussa 2002 aiesopimuksen osakkeiden myynnistä Avanti Broadcasting Oy:lle. Sopimuksen mukaan Avanti Broadcastingista olisi tullut Suomen Urheilutelevision suurin yksittäinen osakkeenomistaja 45,2 prosentin omistusosuudella.

Aiesopimuksen mukaan MTV olisi myynyt 30,1 prosenttia osakkeista ja SWelcom 15,1 prosenttia osakkeista, minkä jälkeen kumpikin myyjätaho olisi jäänyt yhtiöön omistajaksi 19,9 prosentin omistusosuudella.

Neuvottelut eivät ole toistaiseksi johtaneet lopulliseen kauppasopimukseen. MTV ja Swelcom korostavat, että niillä on yhä tavoitteena laajentaa Urheilutelevision omistuspohjaa.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme