Mainos
Mainos

Uskoisitko tätä? Vanhoja Disneyn VHS-kasetteja myydään tuhansien eurojen hintaan

Keräilijät ovat valmiita maksamaan vanhoista Disney-elokuvista jopa tuhansia euroja.

VHS-kasettien ei uskoisi olevan enää tänä päivänä juuri minkään arvoisia, mutta yllättäen keräilijöille Disneyn klassikkopiirretyt ovat nyt haluttua tavaraa. Parhaimmillaan Black Diamond Edition -kokoelmaan kuuluneista VHS-kaseteista on maksettu verkkokauppa eBayssa tuhansia euroja.

Black Diamond Edition -kokoelman kasettien kyljessä on mustan timantin mallinen symboli sekä kannen sisäpuolella itse Walt Disneyn nimikirjoitus. Kasetteja myytiin 1980- ja 1990-lukujen taitteessa.

Kokoelmaan kuuluneet kasetit itsessään eivät ole varsinaisesti harvinaisia, mutta keräilijöille kaikkein arvokkaimmat kappaleet ovat edelleen alkuperäisessä pakkauksissaan, eikä niitä ole luonnollisesti koskaan katsottu.

The Sun listasi eBayn toteutuneiden kauppojen hintoja: esimerkiksi Kaunotar ja hirviö -kasetti myytiin hiljattain hintaan 3941,97 puntaa, mikä on noin 4700 euroa.

Tuhkimo-elokuvan keräilykappaleesta puolestaan maksettiin vastikään 3547,78 puntaa eli 4200 euroa.

Topi ja Tessu puolestaan meni kaupaksi 354,38 punnalla eli euroiksi käännettynä noin 420 eurolla. Pienen Merenneidon myyntihinta oli 394,19 puntaa eli noin 470 euroa.


Lähde: The Sun

***


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme