Mainos
Mainos

Uudenlainen keittotaso kauppoihin: Sisältää ammattikeittiöstä tutun ominaisuuden

Gaggenau tuo Suomen markkinoille keittotason, jossa on aikaisemmin lähinnä ammattikeittiöissä käytössä ollut ominaisuus.

Gaggenau 200 -sarjan keittotasot voi jakaa eri lämpöalueisiin, joita voi käyttää yhtä aikaa. Käytössä on kolme lämpötila-aluetta, jotka mahdollistavat keittoastian siirtämisen kuumalta levyltä matalamman lämpötilan alueelle. Keittoalueet mukautuvat eri kokoisille keittoastioille.

Uutuudessa on paistosensori, joka pitää ruuan lämpötilan tasaisena. Booster-toiminnolla voi kiehauttaa tai ruskistaa ruuan tavallista nopeammin. Keittotasossa on kierrettävä säädin, jonka voi irrottaa siivouksen ajaksi.

Uutuustason hinnat alkavat 1600 eurosta.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme