Mainos
Mainos

Uudessa suomalaisessa sosiaalisen median palvelussa kasvatetaan kuplia

Suomalainen Kyrol Inc -yhtiö kertoo julkaisseensa täysin uudenlaisen sosiaalisen median palvelun. Bublaa-palvelussa kuka tahansa voi perustaa sosiaalisia yhteisöjä, eli kuplia omien aiheidensa ympärille. Yhtiön mukaan Bublaa tarjoaa puuttuvan palasen suljettujen yhteisöjen ja kaikille avointen foorumien välille.

Eri yhteisöt ovat kuplissa

Uudessa käyttöliittymässä yhteisöt esitetään kuplina (bubble). Kuplien muodostama avaruus eli ”bubbleverse” on selattavissa omien kiinnostuskohteiden tai vaikka kuplien koon mukaan. Kuplan koko määräytyy yhteisön jäsenmäärän mukaan ja omaa kuplaa voi kasvattaa kutsumalla sinne ystäviä Facebookin tai Twitterin kautta. Bublaahan voi myös liittyä niiden tilejä käyttäen.

Bublaa on toistaiseksi käytettävissä englanniksi, mutta tarkoituksena on, että palvelu toimii marraskuuhun mennessä 45 kielellä. Markkinoille on tulossa myös älypuhelinsovellus Androidille ja iPhonelle. Bublaa tarjoaa myös kaupallisia ominaisuuksia yrityskäyttöön.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme