Mainos
Mainos

Uusi kaupallinen radio Jyväskylään

Uusi kaupallinen radioasema Radio Jyväskylä aloitti lähetyksensä tänään. Radio toimii taajuudella 102,5, joka kuului vuodenvaihteeseen saakka Radio Plus Jyväskylälle.

Plussaketjun radio lopetti toimintansa Jyväskylässä tappiollisena. Uuden radioaseman takana on eurooppalainen SBS-konserni, jolla on Suomessakin useita radioita mm. tamperelainen Radio 957, turkulainen Radio Sata ja helsinkiläinen Radio City.

Valtioneuvosto myönsi alkuvuodesta Jyväskylään toisen uuden paikallisradiotoimiluvan Radio Plus Tampereen taustayhtiölle. SBS-konserni osti hiljattain osuuden tamperelaisyhtiöstä, joten täysin samanlaista kilpailijaa ei ole tulossa. SBS hankki oikeudet myös vanhan Radio Jyväskylä -nimen käyttöön.

Toimituspäällikkö Pertti Perämäki korostaa, että Radio Jyväskylä on aito paikallisradio. Ketjun radioilla ei ole yhteistä ohjelmatuotantoa, vaan ohjelmat tuotetaan paikallisesti.

Uuden radion palveluksessa on kahdeksan työntekijää, joista neljä on toimittajia. Radion toimitilat sijaitsevat Seppälän kaupunginosassa. Radio Jyväskylän lähetykset kuuluvat stereotasoisena alueella, jolla asuu 120 000 ihmistä.
(STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme