Mainos
Mainos

Uusia tietoja: Nokia valmistelee paluuta puhelinbisnekseen

Äskettäin karttaliiketoimintansa autovalmistajille myynyt Nokia ei ole vielä sanonut lopullista sanaansa matkapuhelinbisneksessä.

Tuoreiden tietojen mukaan Nokia palkkaa parhaillaan uusia työntekijöitä ohjelmistokehitykseen. LinkedIn -palvelussa yhtiö on etsinyt ihmisiä, jotka tuntevat Android-käyttöjärjestelmän. Tämä viittaa melko suorasti siihen, että yhtiöllä on aikomuksia tehdä paluu mobiililaitebisnekseen.

Asiantuntijat uskovat, että Nokia aikoo palata älypuhelinmarkkinoille Nokia-nimeä kantavilla laitteilla. Se ei kuitenkaan valmistaisi laitteita itse. Valmistusvastuusta luopuminen vähentäisi Nokian saamia tuloja laitteista, mutta olisi toisaalta pienempi riski.

Moni on epäillyt Nokian mahdollisuuksia uuteen menestykseen laitemarkkinoilla. Takavuosien Nokia-fanien määrä vähenee jatkuvasti, sillä yhtiön loiston vuosista alkaa olla jo liian kauan.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme