Mainos
Mainos

Vaari mummolle nettikamerassa: Vilauta rintoja

Huimasti kehittyvän tietoteknologian perässä on usein vaikea pysyä. Etenkin iäkkäämmät ihmiset tuntuvat välttelevän uusimman teknologian käyttämistä.

Asiat ovat kuitenkin hiljalleen muuttumassa ja tietokoneiden äärellä nähdään arkisissa askareissa yhä iäkkäämpiä nettisurffaajia. Oheisissa videoissa näkyy, että esimerkiksi nettikameran käytössä ei kaikki välttämättä alkuun suju halutulla tavalla.

Ensimmäisessä videossa vanha pariskunta tutustuu uuteen tietokoneeseensa ja nauhoittaa vahingossa itseään. Miehen ote tekniikkaan alkaa selvästi lipsua ja hän alkaakin laulaa, röyhtäillä ja ehdotella vaimolleen mm. rintojen vilauttelua.

Toisella videolla vanha pariskunta yrittää ottaa itsestään kuvaa Macin nettikameralla syntymäpäivien kunniaksi. Poseeraus tuntuu jatkuvan loputtomiin, sillä kameran klikkausta ei vain kuulu...

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme