Mainos
Mainos

Vaihtoehto Polaroid-kameralle? Testasimme HP Sprocket -taskutulostimen

Testasimme taskuun mahtuvan HP Sprocket -tulostimen, joka on tarkoitettu kuvien tulostamiseen älylaitteelta. 

HP Sprocket yhdistyy älypuhelimeen tai tablettiin kätevästi bluetooth-yhteyden läpi, mutta tulostimen sovelluksen asennuksen jälkeen vaadittiin vielä sovelluksen päivittäminen.

Tulostimen käyttämät kuvaliuskat ovat mitoiltaan 5 x 7,6 senttimetriä. Kuvat ovat siis passikuvia suurempia, mutta eivät ehkä ihan valokuva-albumiin riittävää kokoa. Tulostettavia kuvia kuitenkin voisi kuvitella laittavansa vaikka lompakkoon.

Valokuvapaperiliuskojen asettaminen tulostimeen oli helppoa ja paperin pakkauksessa oli havainnollistava kuva, miten liuskat kuuluu asetella tulostimen sisään.

Tulostimen sovelluksen avulla on myös mahdollista tehdä yksinkertaisimpia muokkauksia kuville, kuten säätää kuvan kontrastia, lisätä suodattimia sekä tehdä kuviin hauskoja ja vitsikkäitä muokkauksia.

Tulostuksen jälki vaikuttaa hieman haalealta, mutta esimerkiksi suodattimen läpi prosessoitujen selfieiden tapauksessa voisi tulosteita pitää jollain tasolla polaroid-kuvien nykyaikaisina vastineina.

Bluetooth-yhteys tulostimen ja älypuhelimen välillä katkesi testiryhmän mielestä ehkä turhankin helposti. Tämä saattoi tapahtua esimerkiksi sillä aikaa, kun tulostettavien kuvien asetuksia vielä säädettiin tulostuskuntoon.

Toisinaan jäi myös epäselväksi, milloin tulostimessa oli tulostusjono jumissa, joka olisi pitänyt purkaa painamalla tulostimen ainokaista nappia. Useimmiten tulostin kuitenkin tulosti kuvat ulos ilahduttavan nopeasti.

Mutta mahtuuko taskutulostin ihan oikeasti taskuun? Kyllä se mahtui juuri ja juuri ainakin aikuisen miehen farkkujen taskuun.


***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme