Mainos
Mainos

Väite: Et pysty päivittämään Lumia-kännykkäsi käyttöjärjestelmää

Älypuhelimissa pystyy usein päivittämään käyttöjärjestelmän tuoreempaan versioon.

Näin ei kuitenkaan väitteiden mukaan tule tapahtumaan Nokian nykyisten Lumia-puhelimien kanssa. Teknologiasivusto The Verge kertoo "Microsoftin luotettavaan lähteeseen" viitaten, että Windows Phone -käyttöjärjestelmän nykyistä Mango-versiota ei voi päivittää tulevaan Apollo-versioon.

Microsoft on todennut, että Marketplace-sovelluskaupan sovellukset pyörivät Windows Phonen seuraavassa versiossa. Muutoin yhtiö ei ole halunnut tiedottaa tulevasta käyttöjärjestelmästä. Microsoftin vastaus jättää avoimeksi kysymyksen eri versioiden päivitysmahdollisuudesta.

The Vergessä pohditaan, että tuoreen Lumia-puhelimen omistajille kykenemättömyys päivittää käyttöjärjestelmäänsä ei ole hyvä asia.

Mango- ja Apollo-versioiden keskinäinen yhteensopimattomuus saattaisi kuitenkin tarkoittaa, että tulevassa käyttöjärjestelmäversiossa on tehty merkittäviä parannuksia nykyiseen verrattuna.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme