Mainos
Mainos

Väite: Nuori nainen kuoli sähköiskuun vastattuaan iPhoneen

Kiinalaisen naisen väitetään kuolleen kodissaan sähköiskuun, jonka hän oli saanut latauksessa olleesta iPhone 5 -puhelimesta. Asiasta kertoo uhrin sisko.

Global Times kertoo Yangcheng Evening Newsin tietoihin viitateb, että sähköiskun saanut nainen oli 23-vuotias lentoemäntä. Hänen väitetään puhuneen latauksessa olleeseen puhelimeensa turman sattuessa.

Puhelin oli ostettu joulukuussa ja laitteessa oli vielä takuuta jäljellä. Uhrin siskon mukaan puhelinta oli ladattu laitteen alkuperäisellä laturilla.

Poliisi vahvistaa, että se on aloittanut tutkinnan asian tiimoilta, mutta ei kuitenkaan kerro yksityiskohdista. Eräiden poliisilähteiden mukaan nainen oli menehtynyt sähköiskuun, mutta varmuutta ei ole siitä, että sähköisku olisi todella ollut laturin aiheuttama.

Asiantuntijan mukaan laturista tuleva jännite on niin pieni, että se ei riittäisi tappamaan ihmistä.

Apple toteaa lausunnossaan olevansa pahoillaan valitettavasta onnettomuudesta. Yhtiö tekee yhteistyötä asian tutkinnassa.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme