Mainos
Mainos

Varkauden piiritystilanne kaatoi poliisin nettisivut

Poliisin nettisivut ovat kaatuneet.

Sivuille ei päässyt enää sen jälkeen, kun Pohjois-Savon poliisilaitos kehotti tänään Varkauden piiritystilannetta käsittelevässä tiedotteessaan ihmisiä seuraamaan poliisin ohjeita nettisivujen kautta.

Poliisihallituksen viestintäpäällikkö Marko Luotonen vahvistaa MTV3 Uutisille, että poliisin verkkosivut ovat kaatuneet. Tilannetta selvitetään parhaillaan. Luotonen kertoo, että sivujen kaatumisen takia Varkauden paikallispoliisi tiedottaa piiritystilanteesta jatkossa Suomen poliisin Facebook-sivuilla.

Poliisin sivut kaatuivat viimeksi viime vuoden lokakuussa, kun nettisivuille yritti samanaikaisesti 60 000 eri kävijää. Ihmiset menivät poliisin nettivisuille sen jälkeen kun keskusrikospoliisi oli kertonut julkaisevansa suuren tietovuotolistan netissä. Samalla kaatuivat myös sisäministeriön ja rajavartiolaitoksen nettisivut.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme