Mainos
Mainos

Vasara hukassa? Käytä Lumiaa (jos uskallat)

Nokian puhelimet ovat tunnettuja kestävyydestään, mutta kuinka kestäviä ovat uudet ison lasinäytön sisältävät älypuhelimet?

Tästä saa mallia YouTubeen ladatusta videosta, jolla esitellään kuinka kovaa käsittelyä Nokia Lumia 900:n lasi oikein kestää.

Videolla Lumia 900-puhelimen näytön kestävyyttä testataan vasaran ja naulan avulla. Videon tekijä naputtelee vasarallaan naulaa Lumian näyttöön, joka ei käsittelyssä rikkoonnu tai naarmuunnu.

Videon tekijä vie testinsä vielä tätäkin pidemmälle ja käyttää lopulta Lumiaa vasarana. Testaaja naputtaa puhelimen lasipuolella naulan kiinni lautaan. Myöskään tästä käsittelystä puhelin ei ole moksiskaan.

Videon alussa tosin todetaan, että omaa Nokiaansa ei välttämättä kannata testata samaan tapaan. Nokialaisella vasarointi voi esimerkiksi mitätöidä laitteen takuun.

– Vaikka tämä onkin video aidosta Nokian puhelimesta, Nokia ei väitä, että mikä tahansa sen laite toimisi samalla tavoin, videossa myös muistutetaan.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme