Mainos
Mainos

Venäjä: Olemme valmiita millenniumiin

Venäjän tietotekniikasta vastaava johto sanoi tänään, että maa on täysin valmistautunut vuoden vaihtumiseen, eikä tietokoneongelmia ole odotettavissa.

Useimmat länsimaat, Yhdysvallat etunenässä, pitävät Venäjää suurimpana vuodenvaihteen riskinä. Venäjä on maailman toiseksi suurin ydinvoimavaltio. Venäläisviranomaisten mukaan tietokoneet on tarkistettu keskeisillä tuotannonaloilla sekä televiestinnän ja lentoliikenteen osalta. Sotilasasioihin keskittynyt sanomalehti Krasnaya Zvezda kertoi tänään, että maan ydinohjuksia kontrolloivat järjestelmät on myös tarkistettu.

Varmuuden maksimoimiseksi Venäjän tietokone-eksperttejä on kolmen viikon ajan Yhdysvalloissa armeijan komentokeskuksessa tarkkailemassa mahdollisia ohjushyökkäyksistä kertovia virhehälytyksiä. Venäjällä ja Yhdysvalloilla on yhteensä lähes 4500 ydinohjusta.
(MTV3-Reuters)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme