Mainos
Mainos

Venäjä: Siperian parturi -filmi lyö Titanicin?

Venäjän elokuvakatsojat suosivat nyt kotimaista. Nikita Mihailkovin elokuva Siperian parturi näyttää lyövän jopa Hollywoodin megafilmin Titanicin katsojaluvut. Siperian parturia on esitetty toistaiseksi vasta Moskovassa. Pääkaupungissa leffan kävi katsomassa alle kuukaudessa 160000 venäläistä. Titanicin vastaavan ajan katsojamäärät Moskovassa jäivät liki puolta pienemmiksi.

Oscar-palkittu ohjaaja Mihailkov myöntää, että Siperian parturi tarvitseekin kipeästi lipputuloja. Elokuva oli Venäjän mittapuulla hyvin kallis: sen tekokustannukset vastaavat 45:tä miljoonaa dollaria. Mihailkov arvioi, että venäläiset haluavat nyt nähdä äidinkielellään tehtyjä filmejä. -Siperian parturin menestystä auttaa myös se, että elokuva esittää entisaikojen venäläiset kunnon ihmisinä, ei luonnonoikkuina tai vampyyreina, Mihailkov linjasi. Siperian parturi kertoo traagisen tarinan venäläisen sotilaskadetin ja amerikkalaisen naisen rakkaudesta. Pääosissa nähdään Oleg Menshikov ja Hollywood-tähti Julia Ormond.
(STT-AFP)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme