Mainos
Mainos

Venezuelassa saatetaan rankaista mediaa

Venezuelan hallitus valmistautuu rankaisemaan uutisorganisaatioita, joiden väitetään manipuloineen presidentti Hugo Chavezin sanoja. Venezuelassa on meneillään kahakka vasemmistohallituksen ja yksityisomisteisen median välillä.

Chavez on pitkään kamppaillut hallitustaan kritisoivien uutisorganisaatioiden kanssa. Hänen mukaansa media on vääristänyt hänen sanojaan, kun hänen väitettiin kehottaneen armeijaa valmistautumaan sotaan Venezuelan ja Kolumbian kireiden välien johdosta. Chavezin kerrotaan sanoneen viime sunnuntaina, että Venezuela on vaarassa joutua hyökkäyksen kohteeksi, koska uuden sopimuksen perusteella Yhdysvaltojen läsnäolo Kolumbian sotilastukikohdissa on vahvistumassa.

Hallituksen mukaan Venezuelaa horjuttavia uutisorganisaatioita uhkaavat nyt sanktiot.

Chavez on lisännyt julkisesti rahoitettujen sanomalehtien, televisioyhtiöiden ja radioasemien määrää vastatakseen hallintoonsa kriittiselle yksityiselle medialle.

(MTV3 - Reuters)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme