Mainos
Mainos

Viacom perustaa uuden Internet-divisioonan

Viacomiin kuuluvat Nickelodeon, MTV ja VH1 mukana hankkeessa, joka panostaa satoja miljoonia markkoja maailmanlaajuiseen promootioon.

Yhdysvaltalainen viihde- ja mediajätti Viacom on perustanut uuden Internet-divisioonan, jonka tarkoituksena on perustaa lapsille sekä musiikin ystäville tarkoitetut online-palvelut. Viacom aikoo tehdä Project Nozzle -työnimeä kantavasta lapsipalvelustaan ensimmäisen "vain lapsille" tarkoitetun portaalin.

Musiikki-palvelun työnimenä on Buggles Project. Se on viihdekanava, josta löytyy niin musiikkinäytteitä, artikkeleita kuin linkkejäkin musiikin maailmaan.

Musiikkikanava on määrä avata ensi heinäkuussa ja lasten kanava on syyskuussa.

Viacom-yhtymään kuuluvat: Blockbuster, MTV Networks, Paramount Pictures, Paramount Television, Paramount Parks, Showtime Networks, Simon & Schuster sekä 19 tv-asemaa. Lisäksi Viacom omistaa noin 80 prosenttia Spelling Entertainment Groupista.
(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme