Mainos
Mainos

Video: Oletko huolissasi unen laadusta? Tämä laite kertoo totuuden

Teknavi tutustui viime viikolla Berliinin IFA-messuilla Samsungin uunituoreeseen Sleep Sense -uutuuteen, joka keskittyy unen laadun mittaamiseen.

Patjan alle asennettavan sensorin ja mobiilisovelluksen avulla käyttäjä saa tietoa unensa laadusta, syvän rem-unen määrästä, hengitysrytmistään yön aikana sekä muista unen laatuun liittyvistä asioista.

Sensori on erittäin herkkä ja kykenee mittaamaan sykkeen patjan alta. Mobiilisovellus ei rajoitu ainoastaan datan esittämiseen, vaan sen avulla käyttäjä voi yhdistää Sleep Sense -järjestelmään muita kodin laitteita. Esimerkiksi television voi asettaa sammumaan siinä vaiheessa, kun uni tulee silmään. Aamulla kahvinkeitin lähtee käyntiin, kun järjestelmä rekiasteröi käyttäjän heräämisen. Jos lämpötila ei ole sopiva nukkumiseen, järjestelmä osaa säätää kodin ilmastoinnin sopivaksi.

Sleep Sense tulee saataville vuoden lopussa.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme