Mainos
Mainos

Videolla: Näin onnistui iPhone X:n Face ID:n huijaaminen maskilla

Applen uuden iPhone X:n Face ID -kasvontunnistuksen huijaaminen on nähtävästi onnistunut ensimmäistä kertaa maskin avulla.

Vietnamilainen turvallisuusyritys Bkav esittelee alta löytyvällä videolla, kuinka he onnistuivat huijaamaan Face ID:tä 3D-tulostamalla valmistamallaan maskilla, siihen liitetyillä tulostetuilla kuvilla sekä silikonista valmistetulla nenällä. Lisäksi maskia on meikattu sekä osissa siitä käytetty erityistä työstämistä.

Tavallisten iPhone X -käyttäjien kannalta kasvontunnistuksen ohittaminen valmistamalla suurta tarkkuutta vaativalla tavalla maski ei ole suuri huoli.

iPhone X:n julkistaessaan ja Face ID:tä esitellessään Apple kuitenkin kertoi työskennelleensä myös maskivalmistajien ja meikkaajien kanssa Face ID:n toiminnan turvallisuuden varmistamiseksi. Nähtävästi järjestelmä on kuitenkin huijattavissa myös maskilla, kunhan käytössä on riittävän hyvät kuvat sekä tarkat mitat henkilön kasvoista.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme