Mainos
Mainos

iPhone-malleja jo 15 kappaletta – kaikki videolla nopeustestissä

Erilaisia iPhone-malleja on jo 15 kappaletta. Alta löytyvällä EverythingApplePron videolla kaikki nämä 15 erilaista iPhonea laitetaan vertailuun toimintanopeutensa, suorituskykynsä sekä muiden ominaisuuksiensa, kuten kameran sekä Touch ID:n toiminnan osalta.

Toimintanopeutta testataan käynnistyksessä, suorituskykytesteillä sekä Kamera-sovelluksen käynnistämisessä.

Pääosin uusimmat iPhone 7 ja iPhone 7 Plus pärjäävät hyvin sijoittuen kärkijoukkoon – mutta monissa kohdin iPhone 6s:t yltävät testeissä nopeammiksi. Esimerkiksi iPhone 7 oli iPhoneista nopein käynnistymään, mutta iPhone 7 Plus vasta kahdeksanneksi nopein.

iPhone 7 Plussan osalta esimerkiksi Kamera-sovelluksen avautumista voi hidastaa sen uusi kaksoiskamera. Lisäksi iOS 10:tä ei välttämättä ole vielä optimoitu yhtä hyvin uudemmille iPhone 7 -malleille, vaan sen testausta ennakkoon lienee tehty eniten juuri iPhone 6s -malleilla. Tulevien päivitysten myötä tulokset voivat siis muuttua.

Videon lopulla vertaillaan myös kameroiden tuottamaa kuvanjälkeä.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme