Mainos
Mainos

Sovellusvinkki: onnistuuko Jaajo tekemään VirtualTravellerista suositun?

Suosittu radio- ja televisiopersoona Jaajo Linnanmaa lanseerasi tällä viikolla Slushissa uuden VirtualTraveller-sovelluksen.

VirtualTraveller tarjoaa 360 asteen videoita eri paikoista ympäri maailmaa. Aivan nimensä mukaisesti se siis mahdollistaa virtuaalisen matkailun eri kohteisiin. Erikoisuutena videoilla on mukana eri ihmisiä oppaina, jotka kertovat kohteesta.

Sovellus toimii myös ilman virtuaalilaseja, mutta toki kokemus on niiden kanssa syvällisempi.

Jaajon some-päivitysten myötä VirtualTraveller on noussut mukavasti sovelluskauppojen TOP-listoilla. Sovellus on kuitenkin toistaiseksi varsin raakile ja toiminta monien ongelmien sävyttämää. Vielä toistaiseksi sovellus on kuitenkin täysin ilmainen, joten kokeilu on helppoa.

Tulevaisuudessa tavoitteena on tarjota myös maksullisia virtuaalimatkavideoita, joita käyttäjät voisivat palveluun kuvata ja kertyvät tulot jakautuisivat VirtualTravellerin ja videoiden lataajien kesken.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme