Mainos
Mainos

Viranomaiset löysivät murha-aseen Googlen Street View -toiminnon avulla Yhdysvalloissa

Poliisi löysi henkirikoksessa käytetyn murha-aseen Google Maps -karttojen Street View -toiminnon avulla Yhdysvalloissa.

Yhdysvaltain Alabaman osavaltion pääkaupungissa Montgomeryssä poliisin tutkijat käyttivät Google Maps -karttojen Street View -toimintoa löytääkseen murhasta epäillyn miehen ja hänen murha-aseenaan käyttämän ajoneuvon, kertoo yhdysvaltalainen uutislehti Chron.

Henkirikoksesta epäilty mies peruutti ensin massiivisella autolla uhrin päälle ja ajoi tämän jälkeen vielä uudelleen hänen ylitseen. Tämän jälkeen epäilty pakeni paikalta. Uhri todettiin myöhemmin kuolleeksi.

Myöhemmin poliisi sai epäillyn käyttämän auton tuntomerkit paikalla olleen henkilön kuvaamasta videomateriaalista.

Poliisin tutkijat selvittivät auton rekisterinumeron perusteella auton omistajan ja katuosoitteen. Tämän jälkeen tutkijat käyttivät Google Maps -karttojen Street View -toimintoa.

Kaksi vuotta vanhoista Street View -toiminnon kuvista paljastui, että vastaavanlainen auto oli ollut epäillyn talon pihalla myös aiemmin.

Poliisin mennessä paikalle asia sai vahvistuksen, sillä tutkijat totesivat, että auto oli sama, jota käytettiin henkirikoksessa. Autossa oli havaittavissa vaurioita ja todisteita yliajosta. Murhasta epäilty mies otettiin kiinni ja pidätettiin.

***


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme