Mainos
Mainos

Virolaisille opettajille tietotekniikkakoulutusta

Kolmekymmentä virolaista opettajaa osallistuu huomenna Tampereella alkavaan tietotekniikkakoulutukseen. Jatkossa opettajat siirtävät taitotiedon alueensa koulujen opettajille Virossa. Viikon koulutusjakson toteuttaa tamperelainen Itämeri-instituutti yhdessä Viron opetusministeriön alaisen Tiger Leap -säätiön kanssa.

Opetus on suunniteltu Tampereen yliopiston, Tampereen yliopiston täydennyskoulutuskeskuksen ja Tampereen kaupungin kouluviraston kanssa.

Tiikerihyppy-ohjelma on Viron hallituksen suunnittelema laaja kansallinen tietotekniikan koulutushanke. Sen tavoitteena on hankkia opettajille perustiedot nykytekniikasta, varustaa kaikki koulut tietokoneilla ja yhdistää koulut Internetiin.

Itämeri-instituutti on Tampereen kaupungin aloitteesta perustettu yhteistyöorganisaatio. Jatkossa se pyrkii toteuttamaan koulutushankkeita myös latvialaisten ja liettualaisten yhteistyökumppaneiden kanssa.
(STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme