Mainos
Mainos

WSOY osti neljänneksen uusmediayhtiö Everscreenistä

SanomaWSOY-konserniin kuuluva Werner Söderström Osakeyhtiö on ostanut 25 prosenttia multimediatuotantoyhtiö Everscreen Mediateam Oy:n osakkeista.

Helsinkiläinen Everscreen Mediateam Oy on multimediatuotteiden ja sisältökonseptien kehittämiseen erikoistunut uusmediayhtiö. Sen liikevaihto vuonna 1999 oli 5,5 miljoonaa markkaa ja yhtiön palveluksessa 23 henkilöä. Tilikauden voitto oli noin 10 prosenttia liikevaihdosta, joka kaksinkertaistui edellisvuoteen nähden. Toiminnan pääpaino on kuluttajille suunnatuissa edutainment- ja oppimistuotteissa, sekä asiakasyritysten liiketoimintaa tukevien uusmediakokonaisuuksien tuotannoissa. Yhtiön tavoitteena on nopea kansainvälinen kasvu interaktiivisten sisältötuotteiden alueella.

WSOY Uudet Mediat ja Everscreen Mediateam ovat harjoittaneet yhteistyötä mm. kansainvälisesti palkituissa cd-rom tuotannoissa, kuten filosofinen äly- ja strategiapeli "Sokrates" (Europrix-voittaja 1998). Viimeisin yhteistuotanto "Apua!" -ensiapusimulaattori julkaistiin syksyllä 1999.
(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme