Mainos
Mainos

Xbox julkaisi uuden pelien suoratoistopalvelun: Rajattomasti pelejä kiinteällä kuukausimaksulla

Suoratoistopalvelujen suosio viime vuosina on ollut ällistyttävä. Kiinteä kuukausimaksu tarjoaa valikoiman elokuvia ja tv-sarjoja, joita voi katsella rajattomasti. Nyt suoratoistopalvelumarkkinoille aikoo iskeä myös Microsoft uudella pelien suoratoistopalvelulla.

Pelikonsolin alla toimiva suoratoistopalvelu lanseerattiin 1. kesäkuuta. Palvelu on nimeltään Xbox Game Pass ja se toimii Xbox One -konsolilla.

Palvelu lanseerattiin 112 pelillä, joiden joukossa on muun muassa Halo 5: Guardians, koko Gears of War -sarja sekä klassikko Pac-Man.

Kuten suoratoistopalveluissa, myös pelipalvelua pääsee kokeilemaan kahden viikon ajan ilmaiseksi. Pelejä ei striimata nettiyhteydellä, vaan ladataan aina laitteelle, jolloin niitä voidaan pelata myös ilman nettiyhteyttä. Kuukausimaksu pelipalvelulle on 9,99 euroa. Lista kaikista palvelusta löytyvistä peleistä löytyy täältä.

***


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme