Mainos
Mainos

Xboxin hinta laskee

Amerikkalainen ohjelmistojätti Microsoft ilmoitti tänään tiputtavansa uuden Xbox-videopelilaitteensa hintaa Euroopassa 40 prosenttia. Britanniassa alennus on hieman pienempi.

Aleilmoitus tuli vain kuusi viikkoa sen jälkeen, kun laite julkistettiin Euroopassa. Microsoftin ratkaisulla Xboxin hinta asettuu suunnilleen samalle tasolle kuin markkinajohtaja Sonyn PlayStation 2 -pelikonsolin hinta.

Microsoft on pistänyt miljardeja dollareita videopelin kehittämiseen. Sitä tuetaan myös jättimäisellä 500 miljoonan dollarin eli runsaan 570 miljoonan euron mainoskampanjalla. Kaikkialla myynti on aloitettu näyttävillä kampanjoilla.

Microsoftin ilmoituksen mukaan Xboxin hinta laskee Euroopassa 299 euroon 479 eurosta. Sijoittajat ovat katselleet huolestuneena Xboxin heikkoa myyntiä Yhdysvaltain ulkopuolella. Myynti on takkuillut etenkin Saksassa ja Ranskassa. Microsoftin mukaan hinnanalennuksella tuetaan yhtiön pitkän ajan tavoitteita.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme