Mainos
Mainos

Yle ryhtyy rankempiin toimiin: Lempiohjelman katsominen saattaa nyt loppua ulkomaanmatkalla

Yle valvoo tulevaisuudessa entistä tarkemmin Yle Areenan maarajausta.

Tämä johtuu siitä, ettei kaikkiin Yle Areenan ohjelmiin ole mahdollista hankkia kansainväliisä jakeluoikeuksia. Tämän vuoksi osa sisällöistä on rajattu näkymään vain Suomessa. Tähän asti rajausta on kuitenkin ollut mahdollista kiertää, Yle kertoo tiedotteessaan.

Nyt tämä hupi kuitenkin loppuu, sillä uudella tekniikalla Yle pyrkii varmistamaan, että Yle Areenan maarajattujen sisältöjen käyttö noudattaa tekijänoikeussopimuksia eikä maarajausta voi enää kiertää käyttämällä välityspalvelimia tai VPN-palveluita. Uusi tekniikka otetaan käyttöön tällä viikolla.

Yle Areenan sisällöistä noin 80 prosenttia on katseltavissa ja kuunneltavissa ulkomailla eikä niissä ole käytössä maarajausta. Muutos koskee siis 20 prosenttia Yle Areenan sisällöistä.

***

LUE LISÄÄ: Nokian banaanipuhelin villitsee maailmaa! Tätä kaikkea keltainen kalikka tuo mukanaan: upouusi matopeli, liukukansi..

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme