Mainos
Mainos

Ylen radiotarjonta internetissä kasvaa

Myös SVT Europa tv-kanava siirtyy Ylen kanavanippuun

Yleisradion suomenkieliset maakuntaradiot ja ruotsinkieliset alueradiot ovat tästä päivästä eteenpäin kuunneltavissa internetin kautta Yle Areenassa. Aiemmin Areenassa on voinut kuunnella kahdeksaa valtakunnallista radiokanavaa ja Saamen Radion lähetyksiä. Nyt tarjonta laajenee Radio Suomen 20 maakuntaradiolla ja Radio Vegan viidellä ruotsinkielisellä alueradiolla.

Myös Ylen televisiotarjonnassa tapahtuu kuunvaihteessa muutos, kun SVT Europa -kanava siirtyy Ylen valtakunnalliseen jakeluun. Samalla sen näkyvyys antenniverkossa paranee.

Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:n tv-kanavien ohjelmistoista koottu SVT Europa on aiemmin kuulunut E-kanavanippuun, jonka peitto ei ole valtakunnallinen. Syyskuun alusta lähtien SVT Europa kuuluu Ylen hallinnoimaan A-kanavanippuun. SVT Europan kanavanumero säilyy samana, mutta Ylen mukaan kanavanipun vaihdoksen jälkeen on suositeltavaa virittää digivastaanottimen kanavat uudelleen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme