Mainos
Mainos

Yllättävä paluu menneisyyteen: Facebook palautti vanhan ominaisuuden Messengeriin

Facebook palautti Messenger-sovellukseensa tekstiviestituen.

Facebook ilmoitti palauttaneensa Messenger-sovellukseen SMS-tuen. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjät voivat vastaanottaa Messengeriin myös tekstiviestinsä.

Ominaisuuden saa käyttöön Messengerin asetuksista. Facebook neuvoo sivuillaan, että asetuksista täytyy valita SMS ja sitten asettaa se oletusviestisovelluksesi. Näin käyttäjä voi vastaanottaa ja vastata tekstiviesteihin Messengerissä. Tällä toiminnolla Facebook pyrkii helpottamaan käyttäjien viestittelyä, kun viestittelyn voi hoitaa yhdestä ja samasta paikasta.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Messengerin kautta lähetetyt tekstiviestit voivat sisältää tekstin lisäksi kuvia, videoita ja ääntä, mutta myös tarroja, emojiitä sekä sijainnin jaon. Messenger ei säilö tekstiviesteinä lähetettyjä viestejä sovelluksessaan.

Tekstiviestien lähettäminen ja vastaanottaminen Messengerissä on toistaiseksi saatavilla vain Androidille, mutta viestien vastaanottajan puhelimen mallilla ei ole merkitystä. Vastaaottajan ei myöskään tarvitse olla Messengerin käyttäjä.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme