Mainos
Mainos

Yllättävää apua Vanhaselle: Hustler tarjoutuu tarkastamaan pääministerin talon

Talojupakan keskellä elävä pääministeri Matti Vanhanen (kesk.) saa vetoapua yllättävältä suunnalta. Rohkeista julkaisuista tunnettu Hustler-lehti nimittäin ilmoittaa halukkuutensa "kansalaisvastuunsa täyttämiseen demokratian kriisiin ajautuneessa valtakunnassa."

Vanhanen vastasi Ylen Silminnäkijä-ohjelmassa häntä kohtaan esitettyihin lahjussyytteisiin kutsumalla puolueettoman lehtimiehen ja asiantuntijan tarkastuskäynnille taloonsa. Vanhasen tarkoituksena on näin näyttää, ettei hänen talossaan ole Ylen esittämää arvokasta puutavaraa.

Hustlerin toimitus kirjoittaa tiedotteessaan, että Suomen mediakentästä on vaikea löytää täysin puolueettomia julkaisuja tai lehtimiehiä.

- Siksi Hustler - täysin epäitsekkäästi - tarjoutuukin tarkastamaan pääministerin talon lahjomattomuuden ja täyttämään kansalaisvastuunsa demokratian kriisiin ajautuneessa valtakunnassa, tiedotteessa sanaillaan.

- Kuten tunnettua, Hustler on herättänyt närkästystä tasaisesti ylitse puoluerajojen ja on yrityksistään huolimatta täysin riippumaton maamme poliittisesta kentästä. Korkeita eettisiä standardejaan noudattavana julkaisuna Hustler olisi kuin luotu selvittämään tilanne juurta jaksaen. Hustler ei jätä kiveäkään tai lankkuakaan kääntämättä, jos sille vain annetaan tilaisuus.

(MTV3)

Lue myös:

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme