Mainos
Mainos

YouTubeen mullistavia uudistuksia – tässä merkittävämmät muutokset

YouTuben uudistukset tekevät etenkin mobiiliversion käyttämisestä entistä sujuvampaa.

Videopalvelu YouTube on kasvanut 12 vuodessa valtavasti, mutta sen ulkoasussa on tapahtunut varsin vähän muutoksia.

Tiistaina julkaistussa uudessa versiossa sekä ulkoasuun että käyttömukavuuteen on tullut merkittäviä muutoksia, jotka tukevat paremmin myös pystyvideoita, joiden määrä on yleistynyt viime vuosina huomattavasti.

Suurimmat muutokset näkyvät sovelluksen mobiiliversiossa, joka näyttää pystyvideot alkuperäisessä muodossaan pakottamatta niitä sivupalkkien avulla totuttuun 16:9 videoformaattiin.

Videon toistonopeutta voi nyt muuttaa myös mobiiliversiossa ja pikakelaus eteen- ja taaksepäin onnistuu kaksoisnapautuksen avulla.

Sekä selainversiossa että mobiiliversiossa ulkoasu on muuttunut selkeämpään ja virtaviivaisempaan suuntaan. Aloitusnäkymässä on vähemmän punaista ja enemmän valkoista, ja videoiden esikatselukuvakkeille on annettu enemmän tilaa.

Selainversioon on mahdollista valita myös mustataustainen versio. Myös logon fonttia ja värisävyä on modernisoitu ja logoon on lisätty YouTuben ikonen play-nappi.

Lähteet: Wired.com, The Verge


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme