Mainos
Mainos

Yritysrypäs pyrkii kehittämään multimediapalveluita

Johtavat tietoliikennealan yritykset ovat perustaneet yhteistyöryhmän kehittämään uuden sukupolven matkaviestinnän multimediapalveluiden yhteensopivuutta. Hankkeessa ovat mukana CMG Wireless Data Solutions, Comverse, Ericsson, Logica, Motorola, Nokia, Siemensa ja Sony Ericsson. Ryhmittymän päätavoitteena on yhteisen tiedotteen mukaan turvata MMS- eli multimediaviestipalveluiden nopea käyttöönotto markkinoilla. Samalla halutaan turvata saumaton toimivuus eri toimittajien multimediaviestilaitteiden ja palvelimien välille.

Multimediaviestintä on tekstiviestien seuraava kehitysaskel, joka tarjoaa paljon edeltäjäänsä kehittyneempiä palveluja. MMS mahdollistaa tekstistä, äänestä, grafiikasta, kuvista ja videoista koostuvien viestien lähettämisen ja vastaanottamisen matkapuhelinpäätelaitteiden sekä päätelaitteiden ja palvelinten väillä.
(STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme