Mainos
Mainos

Uusi tulokas Android-älykellojen valikoimaan tuo edulliseen hintaan perinteistä tyyliä

ZTE on julkistanut aiemmin vuotokuvissakin nähdyn Quarz-älykellonsa, joka perustuu Android Wear 2.0 -järjestelmään. ZTE:n ensimmäisen Android-älykellon erikoisuus on sen 3G-mobiiliverkkoyhteys ja verrattain edullinen hinta.

ZTE Quartz on tulossa Yhdysvalloissa myyntiin yksinoikeudella T-Mobile-operaattorin kautta. Myyntiintulosta muualla ei ole vielä mitään tarkempaa tietoa. Kellon hinta Yhdysvalloissa on vajaat 200 dollaria eli kyse on edullisempiin lukeutuvasta Android Wear -vaihtoehdosta.

Näytön koko ZTE Quartzissa on 1,4 tuumaa, tekniikka AMOLED ja tarkkuus 400×400 pikseliä. Muiltakin teknisiltä ominaisuuksiltaan Quartz on monien kilpailijoidensa kanssa samoilla linjoilla. perustana on Qualcommin Snapdragon Wear 2100 -piiri, jonka rinnalla on 768 megatavua RAM-muistia ja 4 gigatavua tallennusmuistia. Älykelloissa merkittävämpi asia on akku: Quartzissa sen kapasiteetti on melko kookkaat 500 milliampeerituntia, jonka ZTE:n pitäisi riittää 36 tunnin toiminta-aikaan.

Ominaisuuksista Quartz sisältää myös GPS-paikannuksen, mutta Android Pay -maksuissa jo ulkomailla tarvittavaa NFC:tä tai sykemittaria ei ZTE:n kellosta löydy. Quartzin mobiiliverkkoyhteys rajoittuu 4G LTE:n sijaan vain 3G-verkkoihin, mutta kovin suurta käytännön merkitystä tällä ei todennäköisesti ole. Itse mobiiliverkkoyhteys on tärkeä, sillä se mahdollistaa Android Wear 2.0:ssa korostuneen älykellon itsenäisemmän toiminnan.

Metallirakenteinen kello on pölyn- ja vedenkestävä IP67-luokitellusti eli sen voi upottaa metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme