Mainos
Mainos
Hyvää elämää kansikuva

Kysy suuhygieniasta – hammaslääkäri vastaa

Mitä sinä haluat tietää suuhygieniasta ja sen vaikutuksista terveyteen? Hammaslääkäri Karri Åberg vastaa valittuihin kysymyksiin Hyvää Elämää -ohjelmassa ja -verkkosivuilla torstaina 13. huhtikuuta.

Lähetä kysymyksesi Karri Åbergille alla olevan lomakkeen kautta viimeistään 12. huhtikuuta. Lähetyksessä ehditään käsitellä vain osa saapuneista kysymyksistä – ehkä juuri sinun viestisi valitaan joukkoon.

Kiinnostaako sinua esimerkiksi, kuinka usein ja millä tavalla hampaat oikeasti pitää harjata? Oletko miettinyt, onko hampaiden lankaus oikeasti tarpeellista? Haluatko tietää, mitkä juomat tai ruoat ovat pahaksi hampaille?

Toivotko tietoa siitä, miten likainen suu vaikuttaa sydänterveyteen? Haluatko tietää, millaisia vaivoja voi tulla, vaikka suussa ei tuntuisi kipuja? Tai pelkäätkö, mitä seurauksia hoitamaton reikä saattaa aiheuttaa?  

Voit lähettää kysymyksen pelkällä etunimellä. Koko nimeäsi ei julkaista missään.

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme