Mainos
Mainos
Hyvää elämää kansikuva

Mistä tiesit, että puolisosi on se oikea? Vastaa kyselyyn!

Oletko ollut onnellisesti naimisissa vuosia tai vuosikymmeniä? Kerro kyselyssämme, mistä tiesit, että tässä on elämäsi nainen tai mies.

Milloin ja missä tapasitte? Millainen ensikohtaaminen oli? Oliko se rakkautta ensisilmäyksellä, vai syttyivätkö tunteet hitaammin?

Kuinka nopeasti menitte kihloihin ja naimisiin? Kumpi kosi ja miten? Mistä tiesitte, että toinen on erityinen ja erilainen kuin aiemmat seurustelukumppanit?

Järkeilitkö asiaa faktoja listaamalla vai seurasitko tunteitasi? Miksi olit niin varma, että suhteenne tulisi kestämään?

Kuinka kauan olette nyt olleet yhdessä? Millaisia hyviä ja huonoja aikoja suhteeseenne on mahtunut? Miten olette selvinneet huonommista hetkistä? Vieläkö uskot siihen oikeaan?

Miten neuvoisit niitä, jotka vielä etsivät ”sitä oikeaa”?

Vastauksia voidaan julkaista nimettöminä tai nimimerkillä Hyvää Elämää -sivustolla. Yhteystietoja pyydetään vain mahdollista toimittajan yhteydenottoa varten.

Yhteystiedot

Täytäthän tietosi kaikkiin kenttiin

Tarvitsetko sähköpostiosoitteen? Hanki Luukku.com-osoite!

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme