Mainos
Mainos
Hyvää elämää kansikuva

Näin sujuu villasukkakyykky ja -lankku Huomenta Suomen juontajilta – toista perässä!

Huomenta Suomessa jumpattiin keskiviikkoaamuna villasukat jalassa. Hyvinvointibloggaaja ja Keventäjät-valmentaja Anna Saivosalmi vakuuttaa, että vaikka aika tai energia ei riittäisi lenkille tai salille, hyvän treenin voi saada aikaan muutamissa minuuteissa kotonakin.

Liukuvat villasukat ovat hyvä lisä oman kehon painoa hyödyntävään lihaskuntoharjoitteluun.

– Vaikka villasukka- ja pyyhetreenit näyttävät tosi helpoilta, ne haastavat ihan koko kehon ja varsinkin keskivartalon, Anna Saivosalmi kertoi lähetyksessä.

Saivosalmi sanoo, että treenata voi hyvin vaikka vain kymmenen minuuttia kerrallaan.

– Se riittää silloin, jos aikaa ei ole sen enempää. Olen itse aloittanut kotitreenaamisen, kun lapset olivat pieniä, ja silloin ei vain ollut aikaa käydä ohjatuissa jumpissa tai lähteä kuntosalille. Silloin sen oli riitettävä, ja itse asiassa huomasin, että päivään saattoi saada useamman kymmenminuuttisen (treenin), ja sitten olikin jo puoli tuntia täynnä.

Miten villasukat jalassa tehdään askelkyykkyä? Entä miten juontajat Nina Rahkola ja Mika Saukkonen pysyvät lankussa? Katso liikkeet yllä olevalta videolta ja toista perässä!

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme