Mainos
Mainos
Hyvää elämää kansikuva

Pelkäätkö hammaslääkäriä? Vastaa kyselyyn ja saa hammaslääkärin kommentit

Jos pelkäät hammaslääkärissä käymistä, nyt on hyvä hetki kertoa siitä. Hammaslääkäri Karri Åberg kommentoi lukijoiden pelkoja Hyvää Elämää -lähetyksessä torstaina 13. huhtikuuta – ja vastaa siihen, onko pelkoihin aihetta.

Miksi pelkäät hammaslääkäriä? Onko sinulle jäänyt traumat huonosta kokemuksesta? Millaisesta?

Tai oletko kenties selvinnyt suhteellisen vähällä, mutta vapiset silti kauhusta vastaanottohuoneessa? Pelottaako sinua poran ääni, suun auki pitäminen vai kenties epätietoisuus siitä, mitä tapahtuu? Pelkäätkö, että hampaasi ovat niin huonossa kunnossa, että saat hammaslääkäriltä haukut? Vai murehditko kenties, että juuri sinun kohdallesi sattuisi kohtalokas hoitovirhe, jonka seurauksista saat kärsiä loppuelämäsi?

Miten pelkosi ilmenee? Oletko kenties jättänyt hammaslääkärikäynnit väliin – jos, niin kuinka pitkään? Haluaisitko porauksessa ehdottomasti nukutuksen? Tuleeko sinulle pakokauhu hammaslääkärin tuolissa?

Jos olet päässyt pelkosi yli, kerro, miten se onnistui!

Vastaathan kyselyyn viimeistään keskiviikkona 12. huhtikuuta. Voit lähettää kysymyksen pelkällä etunimellä. Koko nimeäsi ei julkaista missään.

Vastauksia voidaan julkaista etunimellä Hyvää Elämää -verkkosivustolla. Yhteystietoja pyydetään vain mahdollista toimittajan yhteydenottoa varten.

Yhteystiedot

Täytäthän tietosi kaikkiin kenttiin

Tarvitsetko sähköpostiosoitteen? Hanki Luukku.com-osoite!

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme