Mainos
Mainos

10 päivää yli lasketun ajan – fitness-äiti ei anna raskauden häiritä CrossFit-treenejään

Pitkästi yliajalla raskaana oleva personal trainer on hämmästyttänyt sosiaalisen median yleisöä rankoilla treenikuvillaan.

Personal trainer Emily Breeze on aiheuttanut kohua julkaisemalla kuvia rankoista CrossFit-treeneistään. Erityisen treenikuvista tekee se, että nainen on niissä viimeisillään raskaana. Maanantaina julkaistuissa kuvissa esikoistaan odottavan naisen laskettu aika oli ylittynyt jo kymmenellä päivällä.

– Raskaus ei ole sairaus, vaan ihmiskeho pystyy ihmeellisiinkin asioihin. Sinun täytyy kuunnella kehoasi ja antaa sen päättää, mikä tuntuu mukavalta, Breeze toteaa.

Raskaus on auttanut katsomaan maailmaa ylipainoisen silmin

Vaikka nainen kertookin pystyvänsä nostamaan maasta 140 kiloa, hän ei aja itseään enää fyysisesti niin äärirajoille kuin raskauden alussa. Hän kertoo nykyisin harjoittelevansa tavallista rennommin ja muuttavansa liikkeitä tarvittaessa. Muiden silmissä harjoitukset näyttävät silti todella rajuilta raskaana olevalle naiselle.

– Muuhun maailmaan verrattuna näyttää siltä, että olen hullu, Breeze toteaa ja kertoo monen raskaana olevan naisen pelkäävän turhaan treenamisen vaikutuksia. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen lisää, ettei ole koskaan tuntenut itseään terveemmäksi ja vahvemmaksi. Hän vähät välittää kommenteista, jotka kritisoivat rankkojen harjoitusten vaikutusta syntymättömän lapsen hyvinvoinnille. Näyttääkseen vahvuutensa, Breeze aikoo osallistua ennätystä tavoittelevaan bootcamp-harjoitukseen, joka järjestetään pian synnytyksen jälkeen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ensimmäistä lastaan odottava Breeze on käynyt läpi myös kehollisia muutoksia, joiden hän uskoo antavan paljon hänen valmennustyöhönsä.

– Nämä 15 lisäkiloa ovat auttaneet minua katsomaan maailmaa asiakkaiden näkökulmasta. Minun on täytynyt löytää tasapaino itsensä haastamisen ja turvallisuuden suhteen, Breeze toteaa.

Lähteet: Today, Daily Mail

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme