Mainos
Mainos

15-vuotias Lizzy on pluskokoinen ballerina: "Painoni ei pitäisi merkitä mitään"

Lizzy kerää jatkuvasti lisää Instagram-seuraajia. Hän ei sovi perinteisistä balettitanssijoista syntyvään mielikuvaan, sillä hän on pluskokoinen.

15-vuotiaan Lizzyn tanssituntivideo on levinnyt jo laajalle. Balettia harrastavassa nuoressa ei sinällään ole mitään erikoista, mutta Lizzyä kuvataan stereotypioiden murskaajaksi ja inspiraatioksi. Hän ei sovi perinteisistä balettitanssijoista syntyvään mielikuvaan, sillä hän on pluskokoinen.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Video Lizzystä tekemässä piruettia on vuodelta 2016. Teen Voguelle tyttö kommentoi, ettei tanssituntien monimuotoisuuden tarvitsisi olla ”iso juttu”: tanssia voi harrastaa jokainen, joka siitä pitää.

– Jotkut ihmiset ovat käskeneet minua valitsemaan erilaisen urapolun, ja olen harkinnut lopettamista useita kertoja. Sitten minun täytyi ajatella, pitäisikö minun todella antaa näiden ihmisten estää minua tekemästä sitä, mitä rakastan, Lizzy kuvaa.

– Viestini muille on: älkää antako ihmisten estää teitä tekemästä sitä, mitä rakastatte. Jos rakastat sitä, pyri siihen!

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Lizzy on saanut useita kehuvia kommentteja videoonsa. Nuori nainen keräsi videon ansiosta tuhansia Instagram-seuraajia.

– On ihanaa, että minua kutsutaan inspiraatioksi, se saa minut tuntemaan oloni hyväksi itseni ja tekemieni asioiden suhteen. En kuitenkaan pidä siitä, kun ihmiset sanovat ”jestas, en voi uskoa, että hän on parempi kuin minä!" Se vihjaa, että pluskokoiset ihmiset eivät osaa tanssia, ja se saa oloni tuntumaan itsetietoiselta. Painoni ei pitäisi merkitä mitään, ainoastaan intohimoni tanssiin tulisi merkitä jotakin.

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme