Mainos
Mainos

2-vuotiaan elämää ylläpitävät laitteet sammutettiin – lapsi selvisi silti: "Uskon, että tämä oli ihme"

Koska Dylan Askinin keuhkot tuskin toimivat, hänen ei odotettu selviävän. Poika kuitenkin yllätti kaikki sitkeydellään.

Yllä oleva video esittelee syöpäkoira Kössin, jonka nenä voisi pelastaa henkiä!

Pienen Dylan Askinin ei pitänyt selvitä koettelemuksistaan. Joulupäivänä 2015 tuolloin kaksivuotias lapsi kiidätettiin sairaalaan hengitysvaikeuksien vuoksi.

Pian kävi ilmi, että Askinin keuhko oli painunut kokoon. Hänen keuhkonsa olivat myös täynnä kasvaimia. Askinilla diagnosoitiin harvinainen syöpä, kertoo Daily Mail.

Antoivat luvan sammuttaa elämää ylläpitävät laitteet

Pojan tila parani aluksi, mutta sitten tapahtui käänne huonompaan. Koska Askinin keuhkot tuskin toimivat, lapsen ei odotettu selviävän.

Pojalle annettiin kaste. Sitten perhe teki vaikean päätöksen; pääsiäisenä 2016 he antoivat luvan sammuttaa Askinin elämää yllä pitävät laitteet.

– Olin murtunut. En ollut nukkunut päiviin ennen sitä. Itkin koko ajan, äiti Kerry kertoi Metro-lehdelle.

Nyt poika on voittanut syöpänsä

Askin ei kuitenkaan menehtynyt. Kaikkien hämmästykseksi hänen sykkeensä parani ja hän heräsi koomastaan, kun laitteita oltiin sulkemassa.

Pojan happitasot paranivat, ja hän alkoi voimistua. Kaikkia todennäköisyyksiä uhmaten lapsi sai pian palata kotiin vanhempiensa kanssa.

Nyt, kaksi vuotta myöhemmin, Askin on terve ja voittanut syöpänsä, vaikka todennäköisyydet olivat häntä vastaan. Perhe kerää varoja syövän kanssa kamppailevia lapsia auttavaan hyväntekeväisyyteen.

– En ole kovin uskonnollinen, mutta uskon, että tämä oli ihme, äiti Kerry kuvailee lapsensa selviämistä.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme