Mainos
Mainos

40-vuotias Gwyneth Paltrow joutui räikeän kuvanmuokkauksen kohteeksi

Kuvanmuokkaukset ovat jo lähes osa arkipäivää: kuvissa poseeraavien naisten ryppyjä silotellaan surutta, loihditaan viekoittelevia varjostuksia, kadotetaan muutamia senttejä vyötäröltä ja pehmennetään värimaailmoja. Näyttelijä Gwyneth Paltrow poseeraa aikakauslehden kannessa, josta häntä ei meinaa tunnistaa itsekseen.

Näyttelijä Gwyneth Paltrow, 40, poseeraa brittiläisen aikakauslehden tammikuun numeron kannessa eriskummallisen näköisenä. Lienee sanomattakin selvää – jo ensisilmäyksen perusteella – että kuvaa on muokattu varsin rankalla kädellä.

Kolmannesta lapsesta haaveileva hymyilevä näyttelijätär näyttää vaaleanpunaisessa, hempeässä kansikuvassa muoviselta, lähes nukkemaiselta. Kenties tarkoituksena oli luoda hempeää tunnelmaa: kuitenkin räikeästi ylimuokattu kuva pistää silmään, sillä se näyttää äärimmäisen epäaidolta.

Myös muut tähdet, kuten Britney Spears ja Kylie Minogue on nähty viime aikoina kansikuvissa, joita on selvästi muokattu: tähdet ovat näyttäneet suorastaan epäluonnollisilta siloteltuine kasvoineen ja ylivalkoisine hammasriveineen.

Mitä mieltä sinä olet: onko lehden kansikuva liian photoshopattu?

Lue myös:


AVA

Lähde ja kuvat: Splash

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme