Mainos
Mainos

7-vuotias poika näyttää vanhalta mieheltä: "Haluaisin olla komea, kuten muut lapset"

Mohammed Abdelmajeed on kipeän tietoinen ulkonäöstään, joka on hyvin erilainen kuin muiden 7-vuotiaiden.

Mohammed Abdelmajeed näyttää vanhalta mieheltä, vaikka on vasta 7-vuotias. Syyriasta pakolaiseksi lähtenyt Abdelmajeed sairastaa progeriaa, joka saa hänet ikääntymään paljon nopeammin kuin normaalisti, kertoo NTD-kanava. Progeriaan ei ole hoitokeinoa, eivätkä potilaat tavallisesti elä vanhoiksi.

– Haluaisin olla komea, kuten muut lapset, ja mennä kouluun oppiakseni, Abdelmajeed kuvaa.

– Kun olen ulkona ja ihmiset katsovat minua, he nauravat sille, miltä näytän. Minä menen kotiin itkemään.

Abdelmajeed on kipeän tietoinen ulkonäöstään, ja siksi perhe onkin poistanut kodin seiniltä peilit, jotta hänen ei tarvitse nähdä itseään. Toivoa kuitenkin on: hyväntekeväisyysjärjestö kuuli Abdelmajeedin tilasta sosiaalisen median kautta ja järjesti varainkeruutilaisuuden tämän hyväksi. Rahojen avulla perhe pääsi muuttamaan lämpimämpään asuntoon, ja Abdelmajeed pääsi lääkäriin.

Avuntekijät ympäri maailmaa ovat ottaneet perheeseen yhteyttä ja lähettäneet Abdelmajeedille esimerkiksi leluja. Abdelmajeed toivoo, että pääsisi Saksaan, jossa saisi hoitoa. Hän haaveilee lääkärin urasta.

 

Lähde: Ntd.tv, Yotube

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme