Mainos
Mainos

Ahdistaako? Tämä jooga sopii laiskoille – tarvitset vain tyynyn ja peiton

Yllä olevalla videolla tehdään pari superhelppoa restoratiivisen joogan liikettä joogaopettaja Ulrica Norbergin opastuksella.

Tietoisesti tasapainoon -kirjan kirjoittanut joogaopettaja ja hyvinvointikirjailija Ulrica Norbergin mukaan nykyisessä kiireisessä 24/7-yhteiskunnassa lepo on hyvin tärkeää. Luovuus ei kuki, jos jaksamisen pinnistelee äärimmilleen. 

Ulrica kertoo kohtaavansa paljon oppilaita, jotka kertovat, että eivät osaa levätä, heillä on univaikeuksia ja ties mitä. Näiden asioiden vuoksi he käyvät terapiassa tai syövät lääkkeitä, vaikka lepääminen auttaisi paljon.

Yksi lepokeino on Norbergin mukaan restoratiivinen jooga, jota myös laiskan miehen joogaksi kutsutaan. 

Missä vain, milloin vain

Restoratiivisen joogan tavoite on rentoutua. Harjoitukset ovat lempeitä ja hellävaraisia.

Liikkeitä voi tehdä missä vain, vaikkapa työpaikalla, ulkona tai kotona.

Peitto ja tyyny avuksi

Tämä joogailu ei myöskään vaadi erityisiä hankintoja, sillä aloittelijalle riittää kotoa löytyvät peitto ja tyyny. Joogamattokaan ei ole pakollinen.

Päälle ei tarvitse vaihtaa urheiluvaatteita, vaan omissa vaatteissa pärjää vallan hyvin. Katso yllä olevalta videolta kaksi helppoa liikettä!

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme