Mainos
Mainos

Ahkerasti treenanneen naisen takapuoli joutui kiistelyn kohteeksi: Voiko tämä peppu olla oikea?

Tunnetun fitness-tähden oppien mukaan treenanneen naisen uudet muodot eivät ole keränneet pelkkiä kehuja. Uskomaton muodonmuutos ei nimittäin ole vakuuttanut kaikkia.

Viimeisin fitness-trendi Instagramissa on treenaaminen fitness-tähti Kayla Itsninen  Bikini Body Guide (BBG) -ohjeistuksen mukaan. Itsnine julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan 29-vuotiaan Liza Parkerin huikeasta edistyksestä, mutta vuoden Itsninen opeilla treenanneen kanadalaisnaisen muodonmuutos aiheutti sosiaalisessa mediassa vain kiistaa. Voiko naisen uusi, muodokas takapuoli olla aito? 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yli 30 000 tykkäystä keränneeseen kuvaan on tullut satoja kommentteja puolesta ja vastaan.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Intsnine itse kehaisi julkaisussaan Parkerin uutta peppua, mutta epäileviä ihmisiä riittää. Edistystä epäilleet huomauttivat muun muassa, että Parkerin asento muodokkaammassa kuvassa on erilainen ja muotoja vääristävä. Myös kuvankäsittelyä on epäilty. Parkerin fanit puolestaan ovat esittäneet omia faktojaan naisen puolustukseksi.

Parkeria itseään kismitti epäilevien ihmisten hänen vartaloaan kohtaan esittämät väitteet. Niinpä nainen kuvasi videon, jossa esittelee muodokkaan peppunsa kaikista mahdollisista kuvakulmista. 

– Tämä on KAIKKI minua, Parker vakuuttaa saatesanoissaan. Eikä video jätäkään hirveästi tilaa epäilyksille – vai mitä?

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Video: Peppu kuntoon? Testaa vinkit.

Lähde: Someecards

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme