Mainos
Mainos

Äiti jätti kolme lastaan viikoksi yksin – lähti Espanjaan kehonrakennuskisoihin

Syyttäjän mukaan äiti oli valehdellut yrittäneensä saada ystävänsä hoitamaan lapsia, ja hän jopa väärensi sähköposteja yrittäessään todistaa toimineensa näin.

37-vuotias brittinainen joutui telkien taakse jätettyään lapsensa yksin kotiin viikon ajaksi. Nainen oli lähtenyt kehonrakennuskisoihin Espanjaan ja jättänyt 6- ja 8-vuotiaat lapsensa 16-vuotiaan poikansa hoidettaviksi, kertoo Yahoo-sivusto.

The Sunin mukaan asia saatettiin sosiaaliviranomaisten tietoon, kun perheen nuorin lapsi kertoi koulussa olevansa kotona yksin. Äitiin saatiin yhteys, mutta hän kieltäytyi palaamasta kotiin.

Syyttäjän mukaan äiti oli valehdellut yrittäneensä saada ystävänsä hoitamaan lapsia. Syyttäjän mukaan hän jopa väärensi sähköposteja yrittäessään todistaa toimineensa näin.

– Osoitit sinnikästä epäonnistumista vanhemman velvollisuuksiesi hoitamisessa, ja rikoit luottamuksen, jonka jälkeen peittelit asiaa. Sinua pyydettiin tulemaan kotiin niin aikaisin kuin mahdollista, mutta kieltäydyit ja jäit viikon loppuun asti, tuomari totesi.

Nainen tuomittiin 12 kuukaudeksi vankeuteen.

Yahoon mukaan naisen nuorin lapsi löytyi vaeltelemasta ulkoa yksin jo vuonna 2013.

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme