Mainos
Mainos

Äiti näki viisivuotiaan poikansa pesevän silmiään hammasharjalla – lapsen selitys löi ällikällä

Hampaiden peseminen on tärkeä taito, jota pyritään opettamaan lapsille ympäri maailmaa jo pienestä pitäen. Viisivuotiaan Raulin omaperäinen vaihtoehto hammaspesulle on kuitenkin ihan jotain muuta, kuin mitä lapsille on ollut tapana opettaa.

Blanca Barret on monen muun vanhemman tapaan opettanut pojalleen Raulille, 5, jo pienestä saakka, että hampaat on tärkeää pestä säännöllisesti. Barret yllättyi kuitenkin pahemman kerran, kun omatoiminen viisivuotias harjasi vessassa hammasharjalla silmiään hampaidensa sijaan. Syy Raulin touhuun paljastui nopeasti.

Poika matki animaatiohahmon rutiineja 

Poika kertoi tilannetta ihmettelevälle äidilleen pian, että hän pesi silmiään hammasharjalla siksi, että animaatiohahmo Paavo Pesusienikin tekee niin. Animaatiohahmolla onkin tapana puhdistaa silmänsä tehokkaasti käyttämällä apuna hammasharjaa  ja -tahnaa.

Raul on jo jonkin aikaa äitinsä sanojen mukaan "pessyt hampaitaan" omatoimisesti, joten voi olla, että hän on jo jonkin aikaa hoitanut hampaidensa sijaan Paavo Pesusienen tapaan silmiään iltarutiininaan. Äiti luultavasti teroitti tapahtuneen jälkeen pojalleen sitä, että hammasharja on hiukan liian karkea väline silmien puhdistamiseen.

Lähde: Daily Mail

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme