Mainos
Mainos

Äiti sai lapsen keskellä metsää – synnytysvideota katsottu jo yli 52 miljoonaa kertaa

Keskellä metsää synnyttänyt äiti haluaa ihmisten tietävän, että sairaala ei ole ainoa mahdollinen paikka lapsen saamiselle. 

Youtubeen ladattu video lapsen luonnollisesta synnyttämisestä on kerännyt hetkessä miljoonayleisön. 43-vuotiaan Simone Thurberin neljännen lapsen synnytystä on tällä hetkellä katsottu jo yli 52 miljoonaa kertaa, ja äiti on asiasta ihmeissään. 

Äiti kertoo jakaneensa paljastavan videon näyttääkseen naisille, että on olemassa paljon luonnollisempiakin paikkoja synnyttää kuin sairaala. 

Metsä sairaalaa luonnollisempi ympäristö 

Äiti synnytti lapsen täysin itsenäisesti ilman kipulääkkeitä tai kätilön avustusta. Thurber kertoo synnyttäneensä kolme edellistä lasta kotonaan, mutta on aina halunnut saada lapsen luonnossa.

– Halusin neljännen lapseni syntyvän kaukana piippaavista välineistä ja sairaalan ympäristöstä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Hän muistuttaa, että naiset ovat synnyttäneet vuosisatojen ajan luonnossa, joten se on täysin luonnollista.

Hän kertoo saaneensa inspiraation luonnolliseen synnytykseensä lähestyssaarnaajina Papua Uusi Guineassa toimivilta vanhemmiltaan. Hänen vanhempiensa kertomat tarinat vahvistivat naisen päätöstä entisestään.

– Muistan, kuinka äitini kertoi paikallisten naisten etsivän synnytyspaikakseen mukavan paikan, jossa he työnsivät vauvan ulos, käärivät hänet vaatteisiin ja palasivat jatkamaan töitään, Thurber kertoo.

Vaistot kertoivat synnytyksen sujuvan hyvin

Australian Melbournessa asuva perhe järjesti synnytyspaikaksi rauhallisen metsän noin tunnin ajomatkan päästä kotoa, sillä he pelkäsivät heidän kotinsa läheisen rannan olevan liian julkinen paikka ja rantavedessä elävien meduusojen haittaavan synnytystä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka äiti tiesi, ettei apuvoimia olisi lähettyvillä, hän kertoo lähteneensä synnytykseen hyvillä mielin. Hän kertoo luottaneensa vaistoihinsa, jotka kertoivat kaiken olleen hyvin. Vauva syntyikin ilman komplikaatioita täysin terveenä. 

– Jos videon nähneet ihmiset oppivat edes hieman synnytysprosessista, olen tehnyt tehtäväni, Thurberin toteaa. 

Luonnollisen synnytysvideon voit käydä katsomassa täältä

Lähde: TheSun 

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme