Mainos
Mainos

Äiti tappeli jatkuvasti pukeutumisesta "pikkutyttönsä" kanssa – kunnes ymmärsi jotakin tärkeää

Avan äiti Miranda tappeli lapsensa kanssa päivittäin vaatteiden vuoksi, sillä Ava ei kokenut hameita ja poninhäntiä omikseen. Nyt Ava voi elää vapaasti omana itsenään.

12-vuotiaalla Avalla on erityinen nukke: se opettaa hänelle, että sukupuolia on moninaisia. Amerikkalaisella Avalla oli syntyessään naistyypilliset sukupuolielimet, mutta hän on käyttänyt mekkoa viimeksi viisivuotiaana.

Äiti Miranda tappeli lapsensa kanssa päivittäin vaatteiden vuoksi, sillä Ava ei kokenut hameita ja poninhäntiä omikseen. Hän käytti usein äitinsä suosimien mekkojen alla farkkuja.

Nyt 12-vuotias Ava sai toivomansa lyhyen tukan vuonna 2012. 43-vuotias äiti hankki Avalle myös sukupuolineutraalin nuken, joka näyttää Avalta ja käyttää myös tämän suosimaa vihreää väriä.

Teollaan äiti halusi osoittaa pojalleen, ettei tämän tarvitse mukautua sukupuolinormeihin, vaan että tämä voi elää vapaasti omana itsenään.

Lähde: Caters news

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme