Mainos
Mainos

Bodarinainen mollasi salilla toisen kuntoilijan jenkkakahvoja – pilkka osui omaan nilkkaan

Diana videoi salilla treenaavaa naista ja jakoi videon sosiaaliseen mediaan tekstillä "jenkkakahvat”.

Lontoolainen Diana Andrews halveerasi kuntosalilla kohtaamaansa naista. Nyt Andrews saa elää sanojensa seurausten kanssa, kertoo Men's Health.

Andrews videoi salilla treenaavaa naista ja jakoi videon sosiaaliseen mediaan tekstillä "jenkkakahvat”. Hän myös kirjoitti, että kuvan nainen varmaankin tilaa purilaisia kotiinkuljetuksena.

Andrews'n törkeät viestit päätyivät useisiin lehtiin, joissa naisen toiminta tuomittiin. Andrews joutui kohun seurauksena tekemään Instagram-tilistään yksityisen. Lopulta myös Andrews’n oma treenaaja, Eddie Abbew, etäännytti itsensä asiakkaastaan.

– Se, mitä hän teki, ei millään tavalla heijasta tiimimme ajatusmaailmaa. Se edustaa itse asiassa täysin päinvastaista ajatusmallia, Abbew kommentoi The Sun -lehdelle.

"Kadun syvästi, että kuvasin tuon videon"

Andrews yritti korjata tilanteen pyytämällä anteeksi Facebookissa. Naisen anteeksipyyntö kuitenkin oli kyseenalainen: hän kirjoitti, ettei halunnut häpäistä toista naista, vaan vain ilmaista, että tämä "käyttää puhelintaan" salilla.

Andrews kertoi, että kohu on vääristynyt, koska joku otti kuvakaappauksen hänen videostaan.

– Koko tarina on kääntynyt päälaelleen, koska joku otti kuvakappauksen ja lisäsi kommentteja, joiden mukaan häpäisen tämän naisen kehon. En koskaan tekisi sitä, en ole sellainen ihminen. Kannustan aina ihmisiä tekemään parhaansa ja puskemaan kovempaa, Andrews kirjoitti ja totesi, että hänet tuntevat ihmiset kyllä tietävät, ettei hän ole kiusaaja.

– Kadun syvästi, että kuvasin tuon videon.

Kyseinen Facebook-teksti katosi myöhemmin.


***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme